Sunday, October 25, 2009

Ordlek

Fristrukturelle smygesvevelekkerøyensmekre kunstnerfingrehender sitrende kommer i møte det åååh så gode i tilværelsens rikdomslattermildhet.

Nærhetstålmodighet i årvåken lyttende struttevippeløftende åpenhet!

Kunsten å være rolig oversiktlig i den indre fantastiske vidunderlige neverending sprudlehyperaktiviteten!

Denne kaldfreske hotte drysseblafreflammende rødorangegule oktobersøndagen idag nuh!!!

Actionpaction!

Jo skal vi se..skrive om at jeg har meldt meg inn på døgnåpent treningsinstitutt ja! Dæsken det er saken sin,har ikke vært på treningsinstitutt siden jeg var 20,da hypertrente jeg vekttrening i tre år 17-20 nesten hver dag,og ble ikke svær for muskla fikk ikke tid til å hvile og vokse så jeg ble bare knallhard i kroppen med indre fullkontaktmotorisk moro.

Har siden da alltid trent litt med to tikiloes vekter og sterkeste brystfjæra på atelieret,og elsker å vandre og gå/løpe i trapper,så ingen fare med muskla og balansen i kroppen nei,men lungene derimot,de trenger kondisjonstrening!

Så på døgnåpne selvbetjente treningsinstituttet storkoser jeg meg nå som en unge i godtebutikken med å lett lekende fritrene avslappet og etter lystprinsippet,hvorav løpemølla er viktigst,liker å regulere den på 10% oppoverbakke,har alltid likt oppoverbakker opp trapper opp fjell(fjell altfor sjelden da,elsker utsikten og luften på toppen av fjellet etter all oppovervandringa).

Så går jeg og småløper og løper fortere på tredemølla,og leker meg diskré med funky rytmeaktige kroppsbevegelser så ryggen og torsoen får vridd seg ekstra,og til musikk som spilles på instituttet,gøy assa,men det holder foreløpig med ca to ganger ti minutter. Og så raskt pusten og lungene forbedres da,herlig! Midt i blinken! Angrer ikke et sekund,diggdigg!

Med vektene og apparatene så tar jeg mange repetisjoner fra 30-100 og ingen pauser imellom,fram og tilbake flere ganger,blir kondisjonstrening i tillegg det også!

Kan legge til at jeg har et pent rundt stort hvitt Ikeaståbord til min iMac og at jeg alltid står og maler,så sitter knapt mer,og kan ofte stortrives til alle døgnets tider med å stå og gå uavbrutt 10-12 timer om gangen på atelieret!

Og sååå bra for ryggen a gitt,etter at jeg fikk ståbord til iMacen så helt slutt på flere skiveutglidninger fra skeive ryggvirvelen min som er kronisk skeiv pga mitt tidligere jackassliv 30 år før jackass!

Spreke ryggen ja!

Og har ikke Tv,lucky me!

Shake it walk it run it dance it enjoy it freemoooving aroundabout smileseeing!