lørdag 5. juni 2010

Titteilysvarmevennlighet

Nyter inneateliernatten med åpne vinduer og lytter til behagelige sommerbynattlyder og gleder meg til å dra ut ved 05 tiden og demringslekeløpe rundt i fredstille sommermorgengatene og hylle store Solvennens stigende titteilysvarmevennlighet! 

Noen av mine facebookstatuser..
Ave det lekende mennesket!


Haha Jimu! 05.26 og solen skinner ute og jeg er igang på tredemølla Aahaa 45min trening uten pauser så løpeleke litt i demringslyse gatene Haha! Solhilsen!


Etter å ha sansevandret seks timer i kvelden og sommerlysnatten med en fin venn og deretter intuitivreist i min kreative askeladdenaktivitet på atelieret så dynedykker jeg nå rolig flat out stretching i 8 timer innhyllet i masse forløsende drømmerier..Zzz... 


Mmh midnattsmorgenhyperenergi..kjenner på meg at inatt blir det ikke vandring men nattlyshimmel´lekeintervall´løping innimellom hovedstadens mange fredsgateirrganger..og en tur på Jimu! Men først litt mer oppdagelsestumling på atelieret..så ut i sommernatten og elske livet og sommermånen! :) Midnattsgledehilsen til dere alle!


Ikke si det til noen a dere,men nå tar jeg med meg tornerose i horisontalen og lar henne drysse meg rik i drømmerier under min 8 timers søvnhealingreise på kunstnerøyet..ses ikveld ;)..mmh..Zzz..


Praktfullt å plaskesvømme på Huk igår kveld mens gulorange varmlysende store Solvennen rullet magisk glødende langs horisonten.. Lysplask!

Jo,også brant jeg meg litt under sjøbadet nettopp av en brennmanet på høyre arm og sideflesket mitt hehe praktfull stimuli,brennmaneten er havets chilli!


Aaaaww Juice & morrakaffe og like blid hehe..og vaskemaskinen går ett par runder nå,og gulvene skal vaskes over og sååå er det strøkne siste maikvelden med gledesosiale spontaniteter med mange mulige av friendsa mine og kanskje jeg maimånevandrer hypersansende litt inatt også,natten er bare sjefen over alle døgntider! Ses!

Vandrer stille langsomt alene nå i fredelige vakre vestkantgater og overalt rundt meg dufter det av syrinblomster! Ave junihovedstadsnattens sommerpoesi!


Nesten alene i Frognerparken nå sansende lyse midnatten.. :)


Lytter til rolige fredelige søndagsmorgenlyder ispedd litt fuglesang og lett fint demringslys.
Nå fikk jeg lyst til å hilse til noen,så mange jeg kan hilse til,jeg velger fuglene,ja det gjør jeg,så da hilser jeg til alle skjønne fuglene!


Jo også sier jeg en og annen gang til venner og bekjente at jeg er mer ordentlig enn folk tror,og så sier de at de opplever meg som veldig ordentlig,og at de tror folk nettopp opplever meg som det. Hehe,ikke gærnt!


Ikke for å skryte men jeg elsker livet! :)Varmt & fuktig gitt,later som jeg er i sumpene i florida og henger med alligatorene! Nå stupe dypest inn i skapet og ta fram shortskolleksjonen,og dra ut og kjøpe årets Nikesandaler,tid for å lufteflashe mannebeina yrende turende gladsansehovedstadslaks! See yeah later Alligatorfriends!


Diiiing!!! Og der punchet jeg inn i naturlig dagrytme,plirende myseøyne i horisontalen og any time minutesoon spretter jeg live & kicking ass up and gogo this wooonderful day! Vakre gråpusete skyer og skimter blå evighet innimellom dem.. Ha en finfin dag alle sammen!

Naturlig vill


Jeg er en naturlig vill en i sommerdøgnenes fargelysende nyansekameleonske stemninger som jeg krystalliserer i kunstnerklarsyn.. 

Botanisk hageNettopp løpt opp i Botanisk Hage etter treningen,og dere må ta dere en tur å se eksotiske blomstrende Lommetørkletreet i Botanisk Hage nå. De store hvite blomstene ligner på hvite lommetørkler eller hvite duer,så det kalles også Duetreet.  Og Peonene er helt utrolig frodignydelige nå! Mmh!


Mmh nyter tankedvelende ferske opplevelsene med alle de forskjellige fargenyanserte Rododendroene og deres skjønneste dufter i Botanisk Hage imorges Mmm!..

Junisommernatten


Junisommerblomstremånelysnatten kom og svøp oss fløyelsromantisk i ditt silkehimmelhvelv av lyse lette blåtoner og sjeldne stjerner kastet rundt i universet som et villt visuelldryss av de fineste diamanter i svale sommernatten..